N'has provat mai una truita amb suc, d'Ulldemolins?

El suc ha de quedar per damunt de la superfície de la truita

Acompanya el plat amb pa i un bon vi FOTO: Cedida
N'has provat mai una truita amb suc, d'Ulldemolins?
El suc ha de quedar per damunt de la superfície de la truita

Acompanya el plat amb pa i un bon vi FOTO: Cedida

Ingredients:

1/2 kg de fesols cuits

1/2 kg d’espinacs bullits i escorreguts

8-10 ous

2 alls

julivert

3 grans de pebre d’olor

una molla de pa xopa de vi negre del Priorat

2 cullerades de farina

oli i sal

 

Instruccions:

 

Fem les truites de fesols i espinacs i les deixem refredar. A la cassola de terra hi posem oli i farina. Quan la farina es comenci a daurar, hi tirem la picada següent, que tindrem preparada al morter: alls, julivert, el pebre d’olor i la molla de pa mullada amb el vi negre.

Quan la picada sigui a la cassola, hi tirem prou aigua calenta per a mig cobrir la truita. Hi deixem fer un bull. Tallem la truita a bocins i la introduïm al suc.

Apaguem immediatament el foc, ja que conserva l’escalfor i així no hi ha perill que es desfacin les truites.

 



Comentaris