6 plans familiars per al cap de setmana a Sant Cugat

Activitats previstes els pròxims dies a la ciutat

'Maure el dinosaure arriba a MIra-sol. FOTO: Cedida
6 plans familiars per al cap de setmana a Sant Cugat
Activitats previstes els pròxims dies a la ciutat

'Maure el dinosaure arriba a MIra-sol. FOTO: Cedida

Arriba el cap de setmana a Sant Cugat i, amb ell, les activitats pensades per gaudir del temps lliure en família. D'entre les activitats recollides a l'agenda del TOT, en destaquem 6 perquè no us perdeu res.

 

Dissabte dia 14, i en el marc del Festival Nacional de Poesia, la Biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori acull el taller infantil Il·luminem la poesia, a càrrec d'El Bombeto. Una activitat pensada per a infants a partir de 7 anys, que començarà a les 11.30 hores, i que consisteix en un taller de dibuix amb llum, on es pintarà i crearà poesia amb la llum i el cos.

 

També dissabte al matí se celebrarà una nova edició del Mercat de 2a mà a la rambla del Celler. Començarà a les 10 hores. I a la tarda, a les 18 hores, Una hora de màgia al Cafè Auditori amb Joana Andreu. Una activitat gratuïta per a la qual cal recollir invitació al Teatre-Auditori a partir d'una hora abans de l'espectacle.

 

 

Ja diumenge, la plaça de l'Estació de la Floresta acollirà a partir de les 10.30 hores la VIII Fira d'intercanvi de plantes, llavors i esqueixos.

 

A les 12.30 hores, el Casal de Mira-sol acollirà l'obra de teatre familiar Maure el dinosaure. El preu de l'entrada és de 6 euros, i la durada de l'espectacle, 50 minuts. I a la mateixa hora, a Cinesa, nova proposta del cicle de cinema en família. Es projectarà Els barrufets. El poble amagat.Comentaris