6 propostes familiars per al cap de setmana

Les activitats pensades per als més petits a Sant Cugat

Pedalada Popular per la setmana sostenible. FOTO: Lali Puig
- Lali Puig
6 propostes familiars per al cap de setmana
Les activitats pensades per als més petits a Sant Cugat

Pedalada Popular per la setmana sostenible. FOTO: Lali Puig
- Lali Puig

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat, i amb elles tornen les activitats pensades per als més petits. D'entre totes les propostes, en destaquem sis, perquè no us perdeu res.

 

Dissabte, a les 10 del matí, se celebrarà una visita guiada al Monestir de Sant Cugat. Amb el nom d'El campanar, l'església i el claustre, es podran conèixer, a les 10 hores, els secrets del campanar. La sortida és des de l'Oficina de Turisme, i el preu és de 8 euros per persona, i gratuït per als menors de 7 anys.

 

El mateix dia, a les 12 hores, i en el marc de la Festa Major de Volpelleres, nova Hora del conte a la Biblioteca del Volpelleres. La proposta és Set ratolins cecs i altres contes i cançons, a càrrec d'El Cantallaire.

 

I en el marc de la Festa Major de Valldoreix, Taller d'art i confiança per a nens, pensat per a infants de 5 a 12 anys, a les 11 hores a l'Espai Garden.

 


Ja diumenge, la plaça de la Vila acollirà un circuit de karts a pedals per a nens i nenes, a partir de les 10.30 hores, per aprendre nocions bàsiques de seguretat viària pels més petits.

 

Més tard, a les 11 hores, començarà una pedalada popular pels carrers de Sant Cugat. Un circuit de 10 quilòmetres apte per a tota la família.

 


 

Finalment, l'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol proposa l'espectacle de la companyia l'Estenedor El col·leccionista de pors. Serà a les 12 hores al Casal de Mira-sol.Comentaris