7 propostes familiars per gaudir del cap de setmana

Les activitats pensades per als més petits com a protagonistes a Sant Cugat

L'hora del conte sempre omple les biblioteques FOTO: Arxiu
7 propostes familiars per gaudir del cap de setmana
Les activitats pensades per als més petits com a protagonistes a Sant Cugat

L'hora del conte sempre omple les biblioteques FOTO: Arxiu

Arriba un nou cap de setmana i amb ells les activitats no s'aturen a Sant Cugat del Vallès. Entre elles, hi destaquen les pensades per als més petits i per a un públic familiar. Unes propostes que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca 7 perquè no us perdeu res.

 

L'activitat comença divendres, 18 de maig, amb una nova sessió de l'Espai familiar al Casal de Mira-sol. Una proposta per a famílies amb nadons entre 0 i 3 anys que començarà a les 10 hores. Ja dissabte, les activitats es multipliquen a la ciutat.

 

 

A partir de les 11 hores se celebra al barri de Sant Francesc-Monestir la Jornada Fem Barri! Hi haurà contes, tallers i molt més per gaudir-los en família a la plaça de Sant Francesc. Més tard, a les 12 hores, hi ha previstes dues Hores del conte. La primera, en anglès, serà a la Biblioteca de Volpelleres, i la proposta, The Smartest Giant In Town, està pensada per a infants a partir dels 3 anys. La segona, a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, és El secret del pelegrí, per a infants a partir dels 4 anys.

 

També dissabte, amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus, el Celler Modernista s'omplirà d'activitats per a tota la família. Jocs, concerts, visites... a partir de les 11 hores!

 I ja diumenge, la plaça de Victòria dels Àngels acollirà el concert de Jamaikids, en el marc del Festival de Música Negra de Sant Cugat. Un concert que començarà a les 12 hores. I a la mateixa hora, a Can Ninot, nou espectacle de titelles, amb la representació d'El Patufet.Comentaris