Tornar a la rutina després del Nadal

Ara és el moment d’ordenar aquells jocs, llibres i roba que no es fan servir

Un nen juga amb una joguina. FOTO: Cedida
Tornar a la rutina després del Nadal
Ara és el moment d’ordenar aquells jocs, llibres i roba que no es fan servir

Un nen juga amb una joguina. FOTO: Cedida

Després de les vacances d’hivern toca tornar a recuperar les rutines a casa i a l’escola. El Nadal suposa 15 dies de descans en els que es canvien els horaris, l’alimentació i al que se li sumen els nervis dels regals, del tió, dels Reis i de la festa de Cap d’Any, entre d’altres. Però en realitat el Nadal comença abans, ja que les escoles comencen a treballar en les festes nadalenques a partir del mes novembre i inclús abans.

 

Hi ha nens i nenes que no els costa gens recuperar el seu dia a dia després de Nadal, però hi ha altres infants que després d’aquestes vacances pateixen petites regressions per tornar a entrar en la seva rutina. Si vosaltres sou del grup que us costa tornar a la rutina podeu aprofitar ara, època de fer nous propòsits, per marcar objectius i buscar un canvi d’actitud. Ara és el moment d’ordenar aquells jocs, llibres i roba que no es fan servir i els podem guardar, donar o llençar per fer espai als nous objectes que hem rebut durant les festes. 

 

Pel que fa als propòsits de joves i adolescents, ara pot ser el moment, per exemple, que abandonem jocs, contes, roba antiga... i també aprofitar per fer espais, deixar actituds, costums amb la idea de recuperar els horaris el més aviat possible.Comentaris