Vuit propostes per gaudir en família del cap de setmana

Les activitats que ofereix Sant Cugat els pròxims dies pensades per als més petits

'L'ocell prodigiós' arriba al Teatre-Auditori. FOTO: Cedida
Vuit propostes per gaudir en família del cap de setmana
Les activitats que ofereix Sant Cugat els pròxims dies pensades per als més petits

'L'ocell prodigiós' arriba al Teatre-Auditori. FOTO: Cedida

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat, i l'activitat no s'atura! Ho fa amb propostes pensades per a tota la família, que el TOT recull a la seva agenda, i de les quals te'n fa un resum perquè no et perdis res!

 

L'activitat comença aquest divendres a Mira-sol amb el Diverdivendres. Una setmana més, s'organitzen tallers per compartir pares i fills. Seran tallers científics, i es divideixen en dos grups, per a nens i nenes de 3 a 5 anys, i per als que tenen entre 6 i 10 anys. Comencen a les 17 hores!

 

També divendres, i al mateix Casal de Mira-sol, arriba la quarta edició del Concert Solidari de l'Escola Ciutat d'Alba. El concert comença a les 19 hores, i el donatiu és de 4 euros en benefici a la BML de l'Obra Social Sant Joan de Déu.L'hora del conte arriba a la Biblioteca Central  FOTO: Arxiu
L'hora del conte arriba a la Biblioteca Central FOTO: Arxiu

Ja dissabte l'activitat comença amb un nou taller infantil. Aquest cop, a les 11 hores a la Biblioteca de Volpelleres amb l'Associació Imago. "Actuem per construir un món millor: El camí de les granotes" és el nom de la proposta.

 

Més tard, a les 12 hores, nova Hora del Conte a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater amb la Cia. Patawa. Explicaran Tres contes en un tris tras. I a la tarda, al Teatre de Mira-sol, concert de l'Escola de Música de Valldoreix. Començarà a les 19 hores.

 

Ja diumenge, es pot aprofitar el matí per gaudir de la Mostra d'Art al carrer de Santiago Rusiñol organitzada per Firart. Més tard, a les 12 hores, Els Waka Waka és la proposta teatral que acollirà el Casal de Mira-sol, mentre al Teatre-Auditori es representarà L'ocell prodigiós.

 

No us en perdeu res!Comentaris