5 propostes per aquesta setmana a Sant Cugat

L'activitat no s'atura a la ciutat abans de la celebració de Sant Joan

'Songs of the Sea'
5 propostes per aquesta setmana a Sant Cugat
L'activitat no s'atura a la ciutat abans de la celebració de Sant Joan

'Songs of the Sea'

Arriba una nova setmana a Sant Cugat, i amb ella diferents activitats per gaudir d'aquests dies. Unes propostes que el TOT reuneix a la seva agenda, i de les quals en destaca cinc.

 

Després de la celebració del Sant Cugat Fantàstic, arriben noves propostes per als amants del gènere. Dilluns es projectarà la pel·lícula Song of the Sea i el curtmetratge Les bessones del carrer Ponent en el marc del cicle de Cinema Fantàstic que acull Cinesa. La projecció començarà a les 20 hores, i el preu de l'entrada és de 4 euros.

 

També per als cinèfils, dijous hi ha una nova proposta del cicle de Cinema d'Autor. Aquesta setmana es projectarà A Quiet Passion, com sempre, en tres sessions, a les 17, les 19.30 i les 22 hores. I el preu de l'entrada, també 4 euros.'Fugint de l'holocaust' es pot visitar al Museu del Monestir  FOTO: Artur Ribera
'Fugint de l'holocaust' es pot visitar al Museu del Monestir FOTO: Artur Ribera

D'altra banda, hi ha una nova proposta del cicle de Tertúlia amb amics que acull El Mesón. Tancarà el cicle l'advocada i política Magda Oranich en una tertúlia que porta per nom "La brigada Aranzadi contra Catalunya", que començarà a les 19.30 hores. Es recomana reservar plaça a pedraisang@gmail.com. El preu de l'entrada és de 7 euros, i inclou el berenar proposat per la ponent.

 

Dimarts, al Museu del Monestir es pot gaudir de la conferència "El pas per Catalunya dels refugiats jueus fugitius de l'Holocaust". Una ponència a càrrec de Josep Calvet, comissari de l'exposició "Fugint de l'Holocaust" que es pot veure al mateix museu.

 

La darrera proposta destacada de la setmana és la trobada poètica amb Susanna Rafart i Rodolfo Häsler a la Biblioteca de Mira-sol. Una activitat que s'emmarca dins del cicle Poe2ia i que començarà a les 19.30 hores.Comentaris