Comença la Festa Major de Valldoreix

La celebració s'estendrà des d'aquest dijous, 14 de setembre, i fins al diumenge, dia 17

La Festa Major de Valldoreix se celebra del 14 al 17 de setembre FOTO: Haidy Blanch
Comença la Festa Major de Valldoreix
La celebració s'estendrà des d'aquest dijous, 14 de setembre, i fins al diumenge, dia 17

La Festa Major de Valldoreix se celebra del 14 al 17 de setembre FOTO: Haidy Blanch

Valldoreix celebra des d'aquest dijous, 14 de setembre, la seva Festa Major. Una celebració que s'estendrà fins al diumenge, dia 17, amb més d'una quarantena d'activitats pensades per a tota la família.

 

La Festa Major començarà aquest dijous amb la inauguració de l'exposició "Escultors de Somnis", a les 19 hores a la sala d'exposicions de l'EMD. Més tard, a les 20 hores, hi haurà cantada d'havaneres a l'Espai Garden.

 

Divendres l'activitat es concentra a la tarda amb propostes infantils i esportives, com un concert familiar amb el Pot Petit, o l'inici del Torneig de Pàdel de Festa Major. També hi haurà dos concerts, el primer el de Festa Major de l'Escola de Música a les 19.30 hores, i després, a les 21 hores, In Black, amb Alfred Garcia trio.

 

El tret de sortida oficial a la festa el donarà el pregó a les 21.45 hores a la plaça del Casal de Cultura, i tot seguit hi haurà ball amb l'orquestra Cimarrón.

 

FOTO: Haidy BlanchDurant el cap de setmana és quan es concentraran la majoria de les activitats de la Festa Major. Dissabte hi ha previstes diferents activitats esportives, com el Torneig de Tenis o el de Volei Platja. També hi ha propostes artístiques, com la mostra de treball dels escultors de Valldoreix, o el taller de pintura ràpida per a nens i nenes.

 

A les 12 del migdia se celebrarà la Missa Major, i tot seguit, a les 12.30 hores, es lliuraran els Premis del Concurs de Cartells de Festa Major. Entre altres propostes, al vespre hi haurà concert de Gospel, i sardinada popular ecològica a les 21 hores.

 

La música serà la protagonista de la nit, a les 22 hores se celebrarà la final del Concurs de Bandes Sound Music. A les 23.30 hores es farà la Festa Jove amb Strombers, i el fi de festa nocturn arribarà amb DJ Marcel a partir de la 1.30 hores.

 

Diumenge continuaran els diferents tornejos esportius, mentre de 10 a 13 hores se celebrarà la segona edició de la Caminada Popular de Valldoreix. Entre les activitats de diumenge, destaca la Trobada Castellera amb els Castellers de Sant Cugat, els Xics de Granollers i els Matossers de Molins de Rei a les 11.30 hores, el Holi Fest a la mateixa hora, i el Concurs de Paelles i Ball de Tarda a les 14 hores.

 

Ja a la tarda, els gegants prendran els carrers de la vila a partir de les 17 hores, i la festa acabarà amb la representació teatral La monyos a càrrec del Grup de Teatre Espiral a les 19 hores.Comentaris