Contingut patrocinat per CONDISLIFE COLL FAVÀ

Els 4 beneficis de la gelatina que et sorprendran

La gelatina no conté greixos i es tracta d’un aliment de fàcil digestió

Més del 80% de les gelatines són proteïnes, imprescindibles per al desenvolupament muscular FOTO: Cedida
Els 4 beneficis de la gelatina que et sorprendran
La gelatina no conté greixos i es tracta d’un aliment de fàcil digestió

Més del 80% de les gelatines són proteïnes, imprescindibles per al desenvolupament muscular FOTO: Cedida

La gelatina és una substància, com el seu nom indica, gelatinosa, transparent i insípida. Pot ser d’origen animal o vegetal; en aquest últim cas, la procedència seria de l’alga anomenada agar-agar. La gelatina té diversos usos, en alimentació, productes farmacèutics i cosmètics. En alimentació, la trobem en diferents formes, des de gominoles (tant en la variant de dolços com també la gelatina energètica utilitzada en esports) fins a postres de diferents gustos: maduixa, pinya, poma, llimona, taronja... Ens centrarem en la gelatina de postres.

 

1. Gran part de la composició de la gelatina, més del 80%, són proteïnes, tot i que de qualitat incompleta, ja que no compta en la seva composició amb els aminoàcids essencials. Les proteïnes són imprescindibles per al desenvolupament muscular.

 

2. Pel que fa a calories, al voltant de 100 grams de gelatina, en contindrien poc més de tres-centes, tot dependrà de la quantitat de sucres que s’hi afegeixin. És recomanable mirar la composició de les opcions que hi ha al mercat per escollir-ne la més sana

 

3. La gelatina tampoc no conté greixos. 

 

4. A més, aquest aliment és de fàcil digestió.

 

 



CONDIS LIFE COLL FAVA
El nou i modern Condis Life de Coll Favà ha ampliat i renovat les seves instal·lacions per oferir un servei encara millor als seus clients. Ara hi trobaràs peix i marisc de mercat, carn i xarcuteria al tall de les carnissseries Tubau i noves seccions de verdura i fruita fresca. A més, disposa d'un ampli celler de vins, caves i cerveses artesanes.   Es...
Comentaris