No et compliquis, celebra les teves festes encarregant un aperitiu innovador

El mític establiment de menjar preparat estrena nova proposta coincidint amb l'estiu, l'estació en què més se celebren bodes, comunions, batejos i revetlles

La nova carta destaca pels platets frescos, de temporada, fàcils de menjar i apetitosos FOTO: Cedida
No et compliquis, celebra les teves festes encarregant un aperitiu innovador
El mític establiment de menjar preparat estrena nova proposta coincidint amb l'estiu, l'estació en què més se celebren bodes, comunions, batejos i revetlles

La nova carta destaca pels platets frescos, de temporada, fàcils de menjar i apetitosos FOTO: Cedida

Safates gurmet al gust amb embotits, fumats i formatges, amanides mini com la de quinoa amb alvocat i llima o la de llenties beluga amb verduretes confitades i encenalls de foie micuit, canapès variats, entre els quals destaca el de caviar amb ceba tendra, foie de la casa amb poma caramel·litzada o el rotlle de pit de pollastre amb pinya, mango i un toc de curry, a més dels bubbles i sopetes fredes, coques salades, panets i sandvitxos... formen part de la nova carta d'aperitius i fingerfood de Teca Sàbat. I és que el mític establiment de menjar preparat ha estrenat una nova proposta per a tots els gustos, coincidint amb la temporada d'estiu, l'estació en què més se celebren bodes, comunions, batejos i també revetlles.



A banda i per complementar aquesta variada oferta de platets frescos, de temporada, fàcils de menjar i apetitosos, la Teca Sàbat inclou en la nova proposta gastronòmica les clàssiques postres com el pastís de formatge o la refrescant i estiuenca pinya colada amb coco i un toc de menta.



Per facilitar al màxim la tria de la carta i ajustar-se a cada celebració i a cada necessitat, tant a la Teca Ribatallada, com a la Teca Coll Favà, compten amb personal qualificat per crear a mida cada celebració i perquè aquesta sigui especial. Teca Sàbat també disposa d'un equip de Events & Wedding Planners per a grans celebracions i esdeveniments.



Els plats més sol·licitats per a celebrar festes


Un dels aperitius de temporada de la Teca Sàbat FOTO: Cedida
Un dels aperitius de temporada de la Teca Sàbat FOTO: Cedida

Les pites de rosbif o pollastre, les burgers de vedella o de salmó, el sandvitx de verdures a la brasa, les torradetes de caviar i ou de guatlla i el canapè de foie i poma caramel·litzada són les elaboracions més sol·licitades a la Teca Sàbat. En aquesta mateixa direcció i tenint en compte que els principals protagonistes són els nens i les nenes, no falten alguns dels clàssics com les croquetes de pernil i pollastre i els brioixos i panets amb embotits: pel que fa als dolços el sacher de xocolata negra i gerds i la rebosteria de la Pastisseria Sàbat són els postres més escollits entre els clients.

 

Actualment en la celebració dels batejos i comunions, la tendència s’encamina cap a una gastronomia moderna pensada per l’organització de dinars i berenars amb un servei de càtering fet al gust de cada persona o família.



Les sopetes fresques també figuren a la nova carta FOTO: Cedida
Les sopetes fresques també figuren a la nova carta FOTO: Cedida
TECA SÀBAT (Ribatallada)
93 589 18 35
Gran varietat de plats cuinats, aperitius i coques salades d'elaboració pròpia. Treballem amb productes de proximitat i de temporada, que ens ofereixen el nivell de qualitat que exigim a la nostra cuina; des de la cuina tradicional fins a les receptes més innovadores. Especialistes en plats cuinats i càtering També trobaràs una acurada selecció...
TECA SÀBAT (Coll Favà)
93 674 11 58
Comentaris