Taules d'ibèrics i espectacles en viu en un mateix local

El restaurant VdGust està especialitzat en fustes d’ibèrics i formatges

Actuació de divendres nit al restaurant VdGust
Taules d'ibèrics i espectacles en viu en un mateix local
El restaurant VdGust està especialitzat en fustes d’ibèrics i formatges

Actuació de divendres nit al restaurant VdGust

Degustar embotits de primera qualitat mentre gaudim de música en viu ja és possible gràcies al restaurant VdGust, situat al carrer Castillejos de Sant Cugat. Cada nit de divendres ens ofereix la possibilitat de gaudir d'una actuació musical, mentre sopem o prenem quelcom. L'ambient acollidor del seu local combina a la perfecció amb la selecció musical de les actuacions que ofereixen, que van del jazz, al folk fusió, passant per la rumba o la música d'autor.

 

A més de la música dels divendres, les nits de dissabtes estan destinades a fer-nos riure amb espectacles de monòlegs, que començaran a partir de l'octubre. 

 

A VdGust són experts en embotits ibèrics i formatges, així com en embotits catalans i taules de patés. Un producte d'alta qualitat que marida de forma òptima amb la seva selecció de vins. 

 

Les seves propostes tenen la intenció de fer-se un lloc en les nostres agendes, tant sigui la dels més gurmets com la dels que busquen alguna cosa més quan surten a sopar. Si tot i així, el problema és que busques un acompanyant per poder anar-hi, també t'ho posen fàcil. Només cal que t'inscriguis al formulari del "Thursday in Love" que han preparat per buscar-te una cita a cegues, una proposta diferent pels dijous a la nit si busques parella o conèixer algú nou.VDGUST IBÈRICS I FORMATGES
Carrer de los Castillejos 30, 08172
Sant Cugat del Vallès
611372136
El restaurant VdGust està especialitzat en fustes d’ibèrics, formatges, patés, amanides, torrades i carpaccios de primera qualitat.   Gaudeix de les nits de divendres amb concerts i monòlegs i la seva extensa carta de vins i gintònics. 
Comentaris
Mariange fa 9 mesos
Madre de Dios!. Aparte restauración, que es lo autorizado, ofrecen música en directo, monólogo, et. Etc..me preocupa opinión vecinal, sobre horario nocturno, somos lo más plus, en este sentido. Punteros y únicos en fiesta nocturna, cual Espanyol que se precie.