Un nou tipus d’experiència de viatge a Catalunya

Del 26 al 28 de Maig al càmping Cala Llevadó, a Tossa de Mar

Diodati se mueve!
Un nou tipus d’experiència de viatge a Catalunya
Del 26 al 28 de Maig al càmping Cala Llevadó, a Tossa de Mar

Diodati se mueve!

Diodati se mueve és una agència de viatges i gestora cultural que vol trobar nous camins per la cultura i el turisme de qualitat. Selecciona enclavaments especials i pobles amb encant per tota Espanya, on dissenya experiències de viatge creatives, dins d’un revolucionari projecte de turisme cultural que acosta la figura de l’artista i la seva obra als hostes.

 

La primera i exitosa convivència va tenir lloc al Valle de Iruelas del 24 al 26 de Juny de 2016. Des de llavors han realitzat altres viatges a Alhama d’Aragó, Alhama de Granada, i ara: Tossa de Mar .

 

El projecte va sumant pobles i llocs d’aigua als que anomena Villas D. Diferents artistes de prestigi , escriptors, actors, músics, il·lustradors, cineastes, etc... conviuen durant un cap de setmana amb els seus hostes, amb els que realitzen activitats a la natura, comparteixen taula als sopars especialment ambientats i amb productes de proximitat i contemplen espectacles , alguns oberts al públic.

 

Els artistes guien l’experiència com Amfitrions junt a Rosa Masip i Fernando Marías , directors del projecte, en un viatge dissenyat per sorprendre i apropar les diferents disciplines artístiques i la cultura pròpia del lloc

 

Des de Diodati ens conviden a esbrinar més sobre la pròxima innovadora experiència: El Mar de Ulises dissenyada a Catalunya, seu de Diodati se Mueve. Víctor Amela , Carlos Spottorno, Raquel Lanseros , Dolors Renau, Neonymus , etc… comparteixen un cap de setmana que fusiona viatge, cultura i espectacles que no podeu deixar de conèixer! Fes clic aquí per a més informació.Comentaris