Valldoreix prepara la Festa Major amb el Club Esportiu com a pregoner

La celebració serà del 14 al 17 de setembre

La Festa Major de Valldoreix se celebra del 14 al 17 de setembre FOTO: Haidy Blanch
Valldoreix prepara la Festa Major amb el Club Esportiu com a pregoner
La celebració serà del 14 al 17 de setembre

La Festa Major de Valldoreix se celebra del 14 al 17 de setembre FOTO: Haidy Blanch

Valldoreix celebra la seva Festa Major del 14 al 17 de setembre amb més d'una quarantena d'activitats pensades per a tota la família. Unes activitats que s'estendran també els dies previs i posteriors a la celebració. Enguany, el pregó de la festa el pronunciarà el Club Esportiu Valldoreix, que enguany celebra el seu cinquantè aniversari. El pressupost de la festa és d'uns 40.000 euros, com en l'anterior edició.

 

El president de l'EMD, Josep Puig, ha destacat la implicació del Club Esportiu Valldoreix en la vida de la vila durant els seus cinquanta anys: "És la primera vegada que una entitat serà pregoner de la Festa Major". El president de l'entitat, Joan Carles Pradell, ha agraït ser pregoners de la festa valldoreixenca i ha apuntat que és "un reconeixement a totes les persones i presidents que han fet possible el miracle de tenir un club de nivell a Valldoreix".

 

Josep Puig ha agrait la participació de les entitats i associacions de la vila en la Festa Major, sense les quals "la festa quedaria deslluïda".

 

Una de les novetats d'enguany és l'estrena d'un nou espai per algunes de les activitats, l'espai del garden del costat de l'EMD, tal com ha destacat el vocal de Cultura, Joaquim Castelló.

 

FOTO: Haidy BlanchInici de festa


La Festa Major començarà amb la inauguració de l'exposició "Escultors de Somnis", el dia 14 a les 19 hores a la sala d'exposicions de l'EMD. El mateix dijous també hi haurà cantada d'havaneres.

 

Divendres l'activitat es concentra a la tarda amb propostes infantils i esportives, com un concert familiar amb el Pot Petit, o l'inici del Torneig de Pàdel de Festa Major. També hi haurà dos concerts, el primer el de Festa Major de l'Escola de Música a les 19.30 hores, i després, a les 21 hores, In Black, amb Alfred Garcia trio.

 

El tret de sortida oficial a la festa el donarà el pregó a les 21.45 hores a la plaça del Casal de Cultura, i tot seguit hi haurà ball amb l'orquestra Cimarrón.Cap de setmana ple de festa


Durant el cap de setmana és quan es concentraran la majoria de les activitats de la Festa Major. Dissabte hi ha previstes diferents activitats esportives, com el Torneig de Tenis o el de Volei Platja. També hi ha propostes artístiques, com la mostra de treball dels escultors de Valldoreix, o el taller de pintura ràpida per a nens i nenes.

 

A les 12 del migdia se celebrarà la Missa Major, i tot seguit, a les 12.30 hores, es lliuraran els Premis del Concurs de Cartells de Festa Major. Entre altres propostes, al vespre hi haurà concert de Gospel, i sardinada popular ecològica a les 21 hores.

 

La música serà la protagonista de la nit, a les 22 hores se celebrarà la final del Concurs de Bandes Sound Music. A les 23.30 hores es farà la Festa Jove amb Strombers, i el fi de festa nocturn arribarà amb DJ Marcel a partir de la 1.30 hores.

 

Diumenge continuaran els diferents tornejos esportius, mentre de 10 a 13 hores se celebrarà la segona edició de la Caminada Popular de Valldoreix. Entre les activitats de diumenge, destaca la Trobada Castellera amb els Castellers de Sant Cugat, els Xics de Granollers i els Matossers de Molins de Rei a les 11.30 hores, el Holi Fest a la mateixa hora, i el Concurs de Paelles i Ball de Tarda a les 14 hores.

 

Ja a la tarda, els gegants prendran els carrers de la vila a partir de les 17 hores, i la festa acabarà amb la representació teatral La monyos a càrrec del Grup de Teatre Espiral a les 19 hores.Comentaris