Aldo Ciprian, candidat a l'alcaldia per Ciutadans

Aldo Ciprian ja va ser el cap de llistas de Ciutadans a les eleccions municipals de 2015

Aldo Ciprian serà el candidat a l'alcaldia de Sant Cugat del Vallès per Ciutadans en les eleccions municipals del 26 de maig. Així ho ha confirmat la formació taronja en un comunicat, aquest dijous 4 d'abril. Ciprian és l'actual portaveu de Cs a l'Ajuntament de Sant Cugat i ja va ser el candidat del partit a les eleccions municipals de 2015, quan Cs va ser el tercer partit més votat, amb 4.727 vots i tres regidors.

Ciprian, de 47 anys, és Enginyer Industrial Superior i té la seva pròpia empresa en el sector industrial. És regidor a l'Ajuntament de Sant Cugat des de 2015.

"Sant Cugat necessita una regeneració i un canvi polític i aquest només pot venir de la mà de Cs", ha explicat Aldo Ciprian en unes declaracions difoses per un comunicat de premsa. Ciutadans es mostra convençut d'augmentar la seva representació al Consistori i ser decisiu en el pròxim mandat i, per això, demana el vot a les gairebé 12.000 persones que van votar el partit en les eleccions catalanes de 2017.

Ciutadans, a més, envia un missatge directe als ciutadans europeus que resideixen a Sant Cugat i que tenen dret a vot en les eleccions municipals: "Volem comptar amb el suport dels milers de ciutadans comunitaris que viuen a la nostra ciutat amb els quals compartim un projecte comú que es diu Europa, els Estats Units d'Europa, el futur cap a on hem de dirigir la política del futur, començant pels ajuntaments".

 
Comentaris

Destaquem