Àmplia cobertura del TOT Sant Cugat durant les eleccions municipals

Els comicis se celebren aquest diumenge, 26 de maig

El dijous, 9 de maig, arrencava la campanya electoral a Sant Cugat del Vallès amb motiu de les eleccions municipals que se celebraran aquest diumenge, 26 de maig. Uns comicis que aquest mitjà seguirà àmpliament per acostar a la ciutadania la informació sobre les 12 candidatures que opten a l'alcaldia de la ciutat.

Per conèixer les diferents propostes per als pròxims anys a la ciutat, el TOT Sant Cugat organitzava un cicle de cinc debats participatius, comptant amb els representants polítics i experts en diferents matèries, i oberts a les intervencions de la ciutadania. Uns debats parlant sobre mobilitat i seguretat, empresa i comerç, habitatge i equipaments. Tancava el cicle el debat electoral organitzat conjuntament pel TOT i Cugat.cat, on es va parlar d'habitatge i seguretat, també de mobilitat i comerç, i finalment d'esports i cultura, a més del minut d'or de cada candidat per poder demanar el vot.

debat politic candidats 4

Entrevistes als candidats

A banda de conèixer les propostes de les candidatures mitjançant els debats, al web del totsantcugat.cat, a la secció "Eleccions municipals", podeu trobar les entrevistes als diferents candidats a l'alcaldia de Sant Cugat, i també a la presidència de Valldoreix. També podeu trobar totes les notícies relacionades amb els actes de capanya que s'estan fent a la ciutat.

Eleccions municipals

A banda de tota la cobertura prèvia, el TOT Sant Cugat farà un ampli desplegament durant la jornada electoral del diumenge, 26 de maig. Podreu seguir el desenvolupament de la jornada, així com el resultat final, al web totsantcugat.cat i a les xarxes socials.

 
Comentaris

Destaquem