Anna Cano pren possessió com a vocal de Ciutadans a Valldoreix

Substitueix Susanna Casta en aquest càrrec

Anna Cano ha pres càrrec com a vocal de l'EMD de Valldoreix pel grup de Ciutadans aquest dilluns, 26 de febrer, durant la celebració d'una junta de veïns extraordinària convocada per aprovar la creació d'una comissió especial per a l'elaboració del reglament del procediment dels pressupostos participatius.



Cano ha promès el càrrec agraint la confiança que li ha dipositat el partit de Ciutadans, i garantint que continuarà sent "una oposició crítica i de control sobre l'equip de govern" disposada a buscar el "consens i l'acord per arribar a un Valldoreix per a tots".

En la mateixa línia, la nova vocal s'ha marcat com a full de ruta "treballar per aportar solucions, i coses pràctiques que realment els veïns i veïnes necessitin, treballant per a tothom". Entre altres aspectes, ha marcat com a necessari treballar per aconseguir més participació veïnal. "Si volem aportar alguna cosa, hem d'estar allà", ha remarcat en aquest sentit.

Anna Cano substitueix Susanna Casta, que va deixar la vocalia i es va donar de baixa de la formació taronja després de criticar durament la violència policial de l'1 d'octubre i l'empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.

Els membres de la Junta de Veïns de Valldoreix. FOTO: TOT Sant Cugat

Més informació
 
Comentaris

Destaquem