Arran ocupa l'ajuntament de Sant Cugat per reclamar el dret a l'habitatge

"Per tot això ens plantem i diem que ja n'estem fartes. No ens fareu fora, les joves volem viure a Sant Cugat", proclama l'organització juvenil de Sant Cugat

Una quinzena de joves d'Arran va ocupar aquest dimecres 8 de maig l'ajuntament de Sant Cugat per reivindicar el dret a l'habitatge a la ciutat. L'ocupació es va iniciar al voltant de les vuit del vespre i es va allargar durant uns trenta minuts.

"Ja fa massa temps que les joves de Sant Cugat reclamem el nostre dret a un habitatge digne", ha proclamat l'organització juvenil a través d'un comunicat. Arran critica el govern de Sant Cugat per "ignorar" aquests joves que no poden emancipar-se i afirmen que la seva prioritat són "els grans poders econòmics: bancs, immobiliàries de luxe i especuladors que es dediquen a desnonar i a deixar al carrer i a la misèria a centenars de persones".

"Entre tots han construït una ciutat d'elit, pensada per i per als rics, i no per a les joves i les classes populars, que no podem pagar uns lloguers cada cop més abusius", denuncia l'entitat, que afegeix en referència al govern de Sant Cugat: "Els hi fem nosa, perquè no encaixem en el seu model classista i elitista de ciutat".

"Per tot això ens plantem i diem que ja n'estem fartes. No ens fareu fora, les joves volem viure a Sant Cugat, ens quedem", emfatitza Arran.

 
Comentaris

Destaquem