Arran "precinta" els locals de "qui es beneficia dels desnonaments"

Junts per Sant Cugat ha condemnat "l'acte vandàlic" convidant el col·lectiu "a fer una campanya neta"

Arran Sant Cugat ha precintat diferents seus bancàries, immobiliàries i locals de partits polítics com un senyal de protesta contra els desnonaments i els preus del lloguer a Sant Cugat del Vallès. Una acció que han reivindicat a les xarxes socials aquest 9 d'abril amb missatges on apunten que "assenyalem qui es beneficia dels desnonaments, dels pisos buits, de les noves promocions de luxe, de la destrucció del territori amb interminables edificacions en terreny natural, de l'asfíxia en la qual viuen tantes santcugatenques per pagar el lloguer".

Un missatge que complementaven afegint que "assenyalem qui es lucra dels lloguers abusius, de l'expulsió de tantes persones de casa seva i la seva ciutat. I assenyalem qui fa polítiques al servei d'aquesta màfia i està disposat a vendre la ciutat al millor postor, a expulsar-ne aquelles q dia a dia li donem vida".

Un dels espais que s'ha vist afectat per aquesta acció ha estat el nou local que Junts per Sant Cugat disposa al carrer de Valldoreix. La formació ha emès un comunicat en el qual detallen que "els panys de la porta estaven embussats amb silicona i l'aparador estava decorat amb cartells signats per Arran Sant Cugat".

Un fet que ha impedit l'obertura del local i que Carmela Fortuny, cap de llista Junts per Sant Cugat, i la resta de membres de la candidatura han lamentat, convidant el col·lectiu "a fer una campanya neta basada en la defensa de les seves idees i projecte polític, i amb total respecte a les propostes de la resta de rivals polítics de la ciutat".

 
Comentaris

Destaquem