Benejam col·loca papers grocs i vermells, formant la bandera d'Espanya, a l'Ajuntament

Els papers que ha col·locat Álvaro Benejam, just a sota d'uns papers de color groc que formen la frase "llibertat d'expressió", en formen una altra que diu: "L'espai públic és de tots"

En les darreres setmanes hi ha hagut polèmica per les resolucions de la Junta Electoral vers les pancartes de "llibertat presos polítics", els llaços grocs, o d'altres elements simbòlics relacionats amb el clam de llibertat pels presos que hi ha en diferents institucions del país. De fet, cal recordar que l'Ajuntament va haver de girar la pancarta dels presos "forçosament", tal com va explicar l'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny. A canvi, però, diferents treballadors del consistori van penjar en el vidre de l'entrada de l'Ajuntament uns papers grocs, col·locats de tal manera que s'hi pot llegir la frase "llibertat d'expressió" i es veuen des de l'exterior.

En aquest sentit, Álvaro Benejam ja va retirar aquests papers fa uns dies, però van tornar a ser col·locats.

Més info: El regidor del PP, Álvaro Benejam, retira papers grocs enganxats a l'Ajuntament

Ara, en lloc de treure'ls, el regidor popular ha decidit col·locar-ne uns altres, de color groc i vermell, formant la bandera d'Espanya i la frase: "L'espai públic és de tots".

 
Comentaris

Destaquem