Benejam presenta candidatura a l'alcaldia pel PP amb el compromís de "no fallar a ningú"

L'actual regidor del Partit Popular a l'Ajuntament de Sant Cugat encapçala la candidatura de cara a les pròximes eleccions municipals

"No li fallarem a ningú. Serem ferms". Amb aquest compromís ha presentat Álvaro Benejam la seva candidatura a l'alcaldia de Sant Cugat del Vallès per part del Partit Popular aquest dimarts, 22 de gener. Ho ha fet en un acte al qual han assistit un centenar de persones, i que ha comptat amb la intervenció del President del Partit Popular de Catalunya, Alejandro Fernández.

Fernández ha subratllat que "és un autèntic orgull" per al partit que el candidat sigui Benejam, destacant-ne el fet de ser "un excel·lent professional, rigorós i respectat per tothom". En la seva intervenció, Fernández, ha remarcat que "són temps d'indignació que aprofiten aquells qui volen destruir la convivència", i lamentant que "el populisme aprofita aquests moments, i molts s'ho creuen", ha dit fent referència a l'auge de Podemos en les passades eleccions. "Quanta gent s'està penedint d'haver-se cregut aquelles promeses", ha afirmat.

Una situació que, "salvant les distàncies", ha dit, "avui vivim temps d'indignació de dretes, i la indignació es trasllada a partits populistes que busquen solucions ràpides a grans problemes, amb visions identitàries excloents", ha dit en referència a VOX i Ciutadans. Davant aquesta situació, ha defensat el paper del Partit Popular com a "única formació capaç de liderar el canvi", per la "capacitat de dialogar".

En l'àmbit local, Fernández ha defensat que "no votar Álvaro seria una gran injustícia", ja que "és el millor alcaldable possible, i no ha de pagar errors anteriors", ha defensat fent referència a la "mala imatge" que ha afirmat tenia el partit en les passades eleccions municipals.

Benejam i Fernández durant l'acte a Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet

Benejam i Fernández durant l'acte a Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet


Àlvaro Benejam ha començat la intervenció subratllant que "volem canviar la dinàmica de més de 30 anys de govern hegemònic de Convergència a Sant Cugat", enumerant diferents aspectes que considera s'estan fent de manera incorrecta al municipi, com ara "el clientelisme en les subvencions", la "gestió ineficient dels recursos" o el fet de ser una ciutat "amb ciutadans de primera i de segona" en funció de si s'està al centre o als districtes, o si s'és independentista o no, ha detallat.

Com a element a subratllar, Benejam ha remarcat la "inseguretat" manifesta en el fet que "a cada ple, hi ha veïns que reclamen més seguretat", denunciant que "el PDeCAT va prometre 120 policies més abans de la fi del mandat, i no arriben ni als 100". També referències, entre altres, a la manca de manteniment als carrers, que es "finança a la Generalitat" (fent referència als diners avançats per a la construcció de la 12a escola), l'"IBI desbocat", o el "malbaratament en despeses supèrflues" com ara "en comunicació i premsa, gastant prop d'un milió i mig d'euros en el gabinet de premsa", o bé la nova biblioteca "de 10 milions d'euros, que es podria fer per 5, i destinar la resta a seguretat, per exemple", ha remarcat Benejam.

En aquest escenari, Benejam ha recordat que el partit al qual representa "sempre hem defensat els valors tradicionals", comprometent-se a impulsar "polítiques en defensa de la família, de la reducció d'impostos i bonificacions fiscals, i en el manteniment apropiat de la ciutat". Polítiques també encaminades a aconseguir una "gestió eficient del transport públic, la neutralitat de les institucions, i la seguretat", aquest últim, subratllant-lo com al "fet més important".

La'cte s'ha celebrat davant un centenar de persones. FOTO: C.Caballé

Benejam i Fernández durant l'acte a Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet

"Presentem un nou projecte per Sant Cugat, perquè creiem que Sant Cugat necessita un nou projecte, i deixar-nos dels problemes del passat", ha subratllat el líder del PP local fent referència a la renovació que ha experimentat el partit amb Fernández al capdavant del projecte català d'aquest, i Casado al conjunt de l'Estat. "No li fallarem a ningú. Serem ferms", ha reivindicat, apuntant amb convenciment que "assumeixo el repte d'encapçalar aquesta candidatura".

L'acte ha finalitzat amb crits d'"alcalde" i una àmplia ovació per part dels assistents.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem