Cal Temerari dolgut amb les JERC pel seu posicionament sobre la festa de Cap d'Any

L'entitat lamenta la "desconeixença" de la formació juvenil de la realitat del conflicte amb l'Ajuntament de Sant Cugat

Cal Temerari ha lamentat el posicionament pres per part de les JERC de Sant Cugat davant del conflicte existent per l'organització de la Festa de Cap d'Any d'enguany. L'entitat ha respost al comunicat en què demanaven a Cal Temerari que garanteixi la celebració del Quinto.

L'entitat considera que hi ha una "desconeixença per part de les JERC dels contactes que hi ha hagut entre Cal Temerari i l'Ajuntament", remarcant que "l'Ajuntament ha pres la decisió d'organitzar la festa de Cap d'any de manera unilateral". Una posició que "ha impedit qualsevol negociació i pretén deixar el col·lectiu que l'ha impulsat i organitzat els darrers 4 anys, sense una de les seves activitats d'oci principal". És per això que consideren "no es pot responsabilitzar a Cal Temerari d'un conflicte que, en cap cas, ha creat", recordant que la seva voluntat "ha estat, i és, seguir organitzant el Quinto i la festa de cap d'any com hem fet els darrers anys, ja que és un model de festa popular que funciona i que respon a unes necessitats d'oci de Sant Cugat".

En aquest sentit, lamenten la "manca de solidaritat de les JERC amb una entitat del poble tan activa com Cal Temerari", apuntant que "com a col·lectiu de joves, hauria de conèixer les problemàtiques amb què es troben les entitats i les dificultats que l'Ajuntament interposa quan es volen organitzar actes, ja sigui amb un excés de burocratització dels permisos, amb la demanda de fiances, amb la manca d'oferta d'espais o amb la imposició d'horaris limitats, entre d'altres i com ha denuncia l'entitat juvenil en altres ocasions".

Finalment, mostren el seu "desconcert" davant el fet que les JERC "dediquin part del seu temps a crear una notícia d'aquest tipus no sabem amb quina finalitat", mostrant-se sorpresos pel fet que no s'hagin adreçat a l'entitat per conèixer quin era el conflicte existent i hagin optat per "qüestionar la feina de Cal Temerari públicament, en comptes de qüestionar a l'Ajuntament una decisió per motius estrictament polítics, revestits d'arguments tècnics que hem desmentit amb números i arguments".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem