Cinc minuts de silenci a l'ajuntament per l'any de presó dels Jordis

Aquesta tarda hi ha una marxa convocada per exigir la llibertat dels Jordis

Treballadors de l'Ajuntament de Sant Cugat han fet cinc minuts de silenci aquest dimarts, 16 d'octubre, a la plaça de la Vila per mostrar el seu suport a Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, que fa un any que estan en presó preventiva. La convocatòria ha estat organitzada per l'Assemblea de servidors públics per a la defensa de les Institucions Catalanes. 

Una trentena de persones s'han sumat a la crida, on també ha participat l'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, i altres regidors de l'Ajuntament. "Un any sense els Jordis. Cinc minuts de silenci per reclamar el seu retorn", ha piulat l'Ajuntament de Sant Cugat a través de les xarxes socials.

D'altra banda, les seccions locals de l'ANC i Òmnium han organitzat una marxa aquest dimarts a partir de les 19.30 h, a la plaça de la Vila, per exigir la llibertat dels seus líders empresonats. Un acte que comptarà amb l'actuació musical de Roger Español, l'home que va perdre un ull per les càrregues de la policia espanyola durant el referèndum de l'1 d'Octubre.

Més info: Concentració per reclamar l'alliberament dels Jordis un any després del seu empresonament

 
Comentaris

Destaquem