Ciutadans de Sant Cugat denuncia de nou els llaços grocs

La formació taronja torna a condemnar l'ús d'aquest símbol partidista a l'Ajuntament i el Teatre-Auditori

El grup municipal de Ciutadans (C's) a Sant Cugat del Vallès ha anunciat aquest dimecres 21 de febrer que realitzarà una nova denúncia a la Delegació del Govern per la utilització del símbol del llaç groc als edificis públics de l'ajuntament de la ciutat i a la paret del Teatre-Auditori. Segons expliquen els mateixos integrants del partit, aquesta acció es durà a terme per exigir la neutralitat dels espais públics al municipi.

Segons Aldo Ciprian, portaveu del grup municipal, "el govern ha segrestat de nou les institucions públiques que representen a tots els ciutadans", ja que el consistori va il·luminar la façana del Teatre Auditori amb un llaç groc, a més d'incorporar el mateix símbol a la façana de l'ajuntament.

Ciprian ha manifestat que no es pot admetre que "es vinculi la cultura amb una ideologia, així com que es vulneri la neutralitat que han de tenir les institucions públiques". En les seves paraules, el govern ha de vetllar per la "pluralitat ideològica dels organismes que representen a tots els ciutadans, no només uns quants".

El grup municipal assegura que es duran a terme "tots els recursos que calgui i els cops que faci falta" amb l'objectiu de garantir la pluralitat i neutralitat per tots els ciutadans de Sant Cugat del Vallès.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem