Ciutadans demana millores pel barri de Volpelleres

"Les nostres propostes són per millorar el dia a dia dels veïns i resoldre problemes que estan desatesos per l'Ajuntament"

Un caixer automàtic, el compliment de les ordenances de sorolls, un espai d'esbarjo per gossos i el manteniment dels solars abandonats són les propostes de millora que ha fet el grup municipal de Ciutadans pel barri de Volpelleres. "Són propostes per millorar les condicions de vida de les persones que viuen a Volpelleres i que neixen de veïns", ha explicat el regidor de Cs, Sergio Blázquez. La formació taronja portarà aquesta petició al ple municipal de Sant Cugat.

 

"Les nostres propostes són per millorar el dia a dia dels veïns i resoldre problemes que estan desatesos per l'Ajuntament, que fa una deixadesa de funcions", ha emfatitzat Sergio Blázquez.  Per la seva banda, el també regidor taronja Aldo Ciprián ha recordat que Volpelleres ja supera "els 5.000 habitants" i que "té mancances importants que s'han de resoldre".

"L'Ajuntament es va comprometre a posar un caixer automàtic a Volpelleres i encara no hi és", ha lamentat Blázquez, que ha apuntat que no hi ha cap caixer al barri. Així, demana a l'Ajuntament que faci les gestions necessàries, tenint en compte el "poder de negociació" que té amb les entitats financeres.

Solars, comerç, gossos...

El manteniment dels solars abandonats és també una prioritat per Ciutadans, segons ha explicat la formació. "Hi ha queixes veïnals de rates, brutícia...", ha assenyalat Sergio Blázquez, que ha afegit que "alguns dels solars en obres tampoc tenen les mesures de seguretat requerides".

A més, des de Ciutadans han demanat a l'Ajuntament de Sant Cugat un major "control" en el compliment de les ordenances de soroll a Volpelleres, ja que alguns veïns s'haurien queixat perquè les obres no respecten els horaris de silenci. Finalment, la formació taronja reclama la construcció d'un espai d'esbarjo per a gossos al barri.

D'altra banda, Aldo Ciprián ha criticat al govern municipal per donar més permisos per fer supermercats al barri: "L'Ajuntament està tot el dia dient que vol enfortir el comerç local però després dona permisos per grans cadenes. A Volpelleres hi ha tres supermercats i no creiem que sigui necessari un quart".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem