Ciutadans vol el cessament del responsable de Seguretat Ciutadana

La formació sol·licitarà al ple municipal el cessament de Jaume González com a director de l'Àmbit

Ciutadans demanarà al pròxim ple municipal del mes de gener a Sant Cugat del Vallès el cessament de Jaume González com a director de l'Àmbit de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament, com apunten en un comunicat, "en constatar-se que, des de la seva contractació, la situació de la seguretat ha empitjorat".

Des de Ciutadans recorden que "el grup va donar suport en el seu moment a aquesta incorporació en considerar que podria aportar el valor afegit que es requeria per a solucionar la problemàtica existent en matèria de seguretat", però afirmen que "després d'aquest temps, la situació no ha millorat res malgrat un director que cobra 70.700 euros anuals". "No només no ha millorat res, sinó que ha empitjorat greument, com així ho reflecteixen les dades objectives", assenyalen.

Juntament amb aquesta moció, Ciutadans també demanarà que se celebri un ple extraordinari sobre seguretat, ja que, afirmen, "són constants les queixes de veïns i associacions per la deterioració de la seguretat ciutadana, una de les preocupacions destacades dels santcugatencs". "Els ciutadans mereixen respostes eficaces als seus problemes i Cs treballa per a oferir-les", conclouen.

 
Comentaris

Destaquem