Companys de natació de Romeva se solidaritzen amb ell amb una nedada al mar

El conseller santcugatenc Raül Romeva va entrar a presó el passat dijous 2 de novembre

Els companys de natació del Raül Romeva mostraran el seu suport al conseller d'Afers Exteriors, Raül Romeva, i a la seva família aquest diumenge, 12 de novembre.

Ho faran amb una nedada solidària al mar, a la ciutat de Badalona, que fan extensiva a totes aquelles persones que vulguin unir-se a aquesta mostra de suport "per fer arribar a Raül Romeva el seu escalf i que sàpiga que no està sol".

Els companys de Romeva han donat a conèixer aquesta iniciativa a través de les xarxes perquè "se senten amb la necessitat de fer-se escoltar, ja que el món de la natació d'aigües obertes el troba a faltar, per tant és el seu desig que en breu estigui entre ells".

Totes aquelles persones que vulguin sumar-se caldrà que portin un casquet de natació groc si en tenen, tot i que l'organització en donarà. També demanen als participants que portin una samarreta groga per a poder fer una fotografia.

Tal com detalla el missatge, la nedada serà d'uns 1.600 metres amb sortida de la CN Badalona fins el pont del petroli, des d'on s'estendrà una pancarta. La cita començarà a les 9.00 del matí.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem