Conesa, dura contra l'oposició pel seu rebuig al nou pla d'habitatge social

L'alcaldessa ha acusat els partits sobiranistes de fer pinya amb els "partits del 155"

"La política de l'oposició ha sigut destructiva". Ha sentenciat l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, en una roda de premsa per anunciar el trencament definitiu del pacte de govern amb el PSC. Conesa ha sigut molt dura amb l'oposició pel seu rebuig al nou pla d'habitatge del govern, el pla Promusa 2030, que es va aprovar la setmana passada en la Junta General de Promusa, amb els vots a favor de PDeCAT-Demòcrates i el PSC i en contra de CUP-PC, Cs, ERC-MES i ICV-EUiA (el PP no va votar perquè estava absent) i que aquest dilluns, 16 d'abril es sotmetrà a la votació del Ple Municipal.

"Vull denunciar la manca de rigorositat i professionalitat d'aquestes formacions polítiques que se sumen per no donar suport a una proposta d'habitatge, que és un pla rigorós i que invertirà 2 milions i mig d'euros cada any per polítiques d'habitatge", ha dit Conesa. "Ens sap molt de greu que no hi hagi la visió de lideratge de la ciutat". A més,  ha subratlalt  que les forces de l'oposició "no s'han sumat al requeriment que es va fer des d'alcaldia de planificar conjuntament".

Conesa ha estat especialment dura amb les formacions sobiranistes. "Practiquen el A por ellos". I ha afegit que "s'han ajuntat amb els dels 155 sense cap mena de pudor ni de vergonya i és ofensiu". A més, ha acabat demanant a l'oposició rigorositat i que "vulguin construir per la ciutat i no destruir".

En aquest sentit, l'oposició va criticar que el govern no va demanar les seves aportacions per a tal de tirar endavant aquest nou pla d'habitatge, d'aquesta manera, el govern de Sant Cugat ha assegurat que no té cap document ni cap aportació de cap grup de l'oposició.


A més, l'alcaldessa ha titllat de "ridícula" la moció que tota l'oposició menys el PSC presenta al ple de dilluns perquè el Consell d'Administració tingui el reflex del Ple municipal. "No passa en cap empresa pública. Cap empresa de la Generalitat té la representació del Parlament de Catalunya. "La representació del plenari està a la Junta General".

En aquest 

 
Comentaris

Destaquem