Conesa es felicita per les dades econòmiques de la ciutat aquest any

Durant el tradicional esmorzar amb periodistes, l'alcaldessa ha explicat els 4 eixos en els quals se centra l'acció del govern

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha tret pit de la situació econòmica de Sant Cugat aquest últim any. Conesa ho ha fet en el tradicional esmorzar amb la premsa aquest dimarts, 20 de desembre, posant èmfasi en el fet que Sant Cugat és una ciutat de referència pel que fa al desenvolupament econòmic.


D'aquesta manera, l'alcaldessa ha donat algunes dades per justificar aquesta posició, entre eles que a la ciutat s'han creat 3.000 llocs de treball aquest últim any, amb l'atracció de 15 projectes d'inversió. Entra altres, també ha destacat que aquest any, Sant Cugat ha arribat al seu rècord històric a la Seguretat Social amb 62.266 afiliats. "La ciutat té fortalesa per ella mateixa, és tant una ciutat de residència com una ciutat d'oportunitats de feina".

Especial menció a Delphi

Durant el parlament, Conesa ha valorat especial la reindustrialització de Delphi. L'alcaldessa ha destacat que l'Ajuntament ha acompanyat a l'empresa en tot el procés. "Hem lluitat per facilitar la reindustrialització de Delphi, no renunciem a cap mentre quadrat de sol industrial a la nostra ciutat".

Altres dades

Des de l'equip de Govern, també han destacat altres dades econòmiques com ara el servei de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa que ha realitzat 1528 atencions i s'han creat 66 noves empreses. O bé les 4 empreses construïdes a través del programa Yuzz.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem