Convoquen una caminada silenciosa a Sant Cugat pels presos polítics

Jordi Cuixart i Jordi Sánchez fa nou mesos que estan empresonats

L'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural han convocat una caminada silenciosa pels carrers de Sant Cugat del Vallès en suport als presos polítics. La crida és pel dilluns 16 de juliol, quan es compliran nou mesos des que Jordi Sánchez i Jordi Cuixart estan en presó preventiva. També hi participaran l'Assemblea de servidors públics per a la defensa de les Institucions Catalanes de Sant Cugat i la plataforma Free Romeva.

La trobada és a les 19.30 hores davant de l'ajuntament de Sant Cugat. El recorregut, que es farà en silencia, passarà per la plaça dels Quatre Cantons, carrer de Santiago Rusiñol, plaça d'Octavià, plaça de l'U d'Octubre, carrer de la Creu, avinguda de Cerdanyola i finalitzarà a la plaça del Coll. El cantautor santcugatenc Pere Codó oferirà un recital musical en finalitzar la marxa silenciosa a la plaça del Coll.

Des de l'empresonament de Sánchez, Cuixart i la resta de líders independentistes, centenars de santcugatencs i santcugatenques han sortit al carrer per mostrar la seva solidaritat amb els presos i denunciar la repressió de l'estat espanyol. De fet, les entitats sobiranistes han convocat mobilitzacions el dia 16 de tots els mesos.

El cartell

Més informació
 
Comentaris

Destaquem