Convoquen una concentració a Sant Cugat pels 6 mesos a la presó de Sánchez i Cuixart

El dia 16 de cada mes hi ha una mobilització davant de l'ajuntament de Sant Cugat en suport als líders independentistes empresonats

L'Assemblea Nacional Catalana ha convocat una mobilització a Sant Cugat per aquest dilluns, 16 d'abril, quan es compleixen sis mesos que Jordi Sánchez i Jordi Cuixart són a la presó de Soto del Real. De fet, el dia 16 de cada mes, centenars de santcugatencs i santcugatenques han sortit al carrer per mostrar el seu suport als líders independentistes empresonats i demanar el seu alliberament.

La convocatòria d'aquest dilluns és a les 20 hores a la plaça de la Vila, davant de l'ajuntament. La voluntat és fer una petita caminada silenciosa fins a la plaça d'Octavià i tornar a la plaça de la Vila. "Mentre duri la injustícia, tossudament alçats" és el lema de la mobilització.

Precisament, aquest diumenge 15 d'abril ja va haver-hi una manifestació multitudinària a Barcelona per donar suport als líders sobiranistes empresonats i que va comptar amb participació santcugatenca.

 
Comentaris

Destaquem