Crisi interna al PSC Sant Cugat amb dimissió del primer secretari

Michael Cáceres que ocupava el número 2 a la llista dels socialistes per a les municipals ha dimitit juntament amb quatre membres més de l'executiva del partit

El PSC de Sant Cugat ha patit un altre cop dur aquesta setmana. Després dels resultats electorals a les passades eleccions municipals, en les quals els socialistes van perdre un dels dos regidors que tenien al ple municipal, aquest dimarts, 7 de juliol, el seu primer secretari, Michael Cáceres, ha dimitit juntament amb quatre membres més de l'executiva. 

Cáceres defensa la seva renúncia al·legant motius personals i professionals, en una carta que ha enviat als militants socialistes santcugatencs i a la qual ha tingut accés el TOT. Tot i això, Cáceres també subratlla que la seva dimissió com a màxim responsable del PSC a Sant Cugat és arran dels "mals resultats a les últimes eleccions, entre altres motius", tot i que no especifica quines altres raons l'han portat a prendre aquesta decisió.

En la carta, Cáceres també exposa que aquesta no era la seva intenció. "M’hagués agradat poder acabar el mandat d’una altra manera, la intenció era seguir fins al proper Congrés del PSC". A més, agraeix "la feina feta i la col·laboració tant dels membres de la comissió executiva com la dels companys i les companyes que han col·laborat al llarg d’aquests anys".

En declaracions al TOT, Michael Cáceres ha assegurat que no pensa deixar el PSC i que seguirà implicat en el projecte socialista. A més, ha afegit que la idea és que “una altra persona amb més disponibilitat pugui liderar el partit”. Cáceres també ha negat que la dimissió es degui a un distanciament amb el portaveu municipal del partit, Pere Soler



A més de Cáceres, també han dimitit Leo Gómez, secretària d'organització; Joan Abad, secretari d'economia, Mireia Sanjuan, suplent al consell de barri de Mira-sol i vocal de cohesió territorial i Miguel Jiménez, viceprimer secretari del partit a Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem