Cs denuncia a l'alcaldessa, Carmela Fortuny, davant la Fiscalia per mantenir la pancarta

Cs Sant Cugat ha denunciat a l'alcaldessa davant de la Fiscalia per possible delicte electoral i de desobediència, en el marc d'una acció de Cs arreu de Catalunya

La secció local de Cs ha presentat una denúncia davant de la Fiscalia per possible delicte electoral i delicte de desobediència, contra l'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, per mantenir la pancarta dels presos polítics, després d'haver rebut el requeriment de la Junta Electoral Central per treure-la, i haver presentat un recurs que encara està a l'espera de resolució. "El primer requeriment de la Junta Electoral Centra deixava molt clar que el termini per treure la pancarta era de 48 hores. Hem estat vigilant, inclús durant el cap de setmana i hem deixat cert marge de temps, perquè calia maquinària per treure-la, però no ho han fet", ha explicat la regidora taronja, Múnia Fernández-Jordán. "L'alcaldessa utilitza l'Ajuntament pel seu propi partit", ha afegit.

Més info: Sant Cugat posa flors grogues a l'espera de retirar la pancarta dels presos polítics

La interposició de la denúncia no és un fet aïllat, sinó que forma part d'una acció coordinada pel partit arreu de Catalunya, on ja ha interposat diferents denúncies a alcaldes, i fins i tot al president de la Generalitat, Quim Torra, pel mateix tema. De fet, cal destacar que la secció local de Cs ja havia presentat una demanda a la Junta Electoral Central perquè aquesta instés a l'Ajuntament de Sant Cugat a retirar la pancarta en favors dels presos polítics.

Més info: Cs denuncia a la Junta Electoral els "símbols partidistes" en edificis públics

Ara caldrà que la Fiscalia estudiï el cas i es pronuncia en els dos possibles delictes pels quals s'ha interposat la denúncia.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem