Demòcrates contesta al PSC que pensa seguir al govern de Sant Cugat

"Sempre hem posat i posarem per davant de tot l’interès de la ciutat"

Demòcrates de Sant Cugat ha manifestat la seva voluntat de mantenir-se al govern santcugatenc amb el PDeCAT, després que el PSC, exsoci de govern, demanés la seva expulsió per "manca de treball i pèrdua absoluta de qualsevol responsabilitat". Així, el regidor de Demòcrates a l'Ajuntament de Sant Cugat, Carles Brugarolas, té la intenció de seguir donant suport a l'executiu liderat per l'alcaldessa Mercè Conesa.

La formació política argumenta que a l'Ajuntament de Sant Cugat "li interessa un govern estable i que funcioni". "Sempre hem posat i posarem per davant de tot l’interès de la ciutat. No ens adherim ni als càrrecs ni a la mamella pública, i busquem sempre el màxim servei al menor cost per a la ciutat", proclama Demòcrates en un comunicat.

Demòcrates acusa als socialistes santcugatencs de la "típica posició que no aporta res de positiu a la ciutadania i que s’emmarca en la vella política". A més, llancen un dard al socialista Pere Soler, que va ser tinent d'alcalde d'Ocupació mentre era al govern: "Quan ens posem a treballar per l’ocupació ho fem amb eficiència, màxim impacte amb menor despesa, i deixant clar que el responsable d’almenys la meitat de l’atur a Catalunya, és la política que defensen els partits del 155".

Així, Demòcrates manté el compromís amb l'actual govern santcugatenc: "Mentre es mantinguin els eixos essencials del govern que compartim i del nostre acord, i no ens desviem de la nostra posició inequívocament pro República, el PDeCat sap que podrà comptar amb el suport del nostre regidor i el de Demòcrates Sant Cugat".

Eleccions en solitari

Demòcrates ja ha anunciat la seva voluntat de presentar-se en solitari a les eleccions municipals de 2019 a Sant Cugat. L'actual regidor de Demòcrates, Carles Brugarolas, formarà part dels últims llocs de la llista i, per tant, no serà el cap de cartell de la formació a Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem