Destrossen la placa de la nova plaça de l'U d'Octubre de Sant Cugat

La nova placa no ha durat ni un dia

Ara sí: la placa de la nova plaça de l'U d'Octubre de Sant Cugat del Vallès ha estat destrossada. Després de la falsa alarma d'aquest dilluns, la placa que dona nom a l'antiga plaça del Rei ha estat destrossada durant la nit del 16 al 17 de setembre. L'Ajuntament de Sant Cugat ha anunciat que presentarà una denúncia als Mossos d'Esquadra.

Hores després de la seva instal·lació, la placa de la plaça de l'U d'Octubre ha aparegut trencada aquest dimarts 17 de setembre. Tal com es pot veure a la imatge, la placa ha estat partida.

El president de la Generalitat Quim Torra va inaugurar la nova plaça amb un acte multitudinari aquest passat diumenge i dilluns es va col·locar a lloc la nova placa. Quan no ha passat ni un dia, ja ha estat destrossada.

Més info: Quim Torra inaugura la plaça de l'U d'Octubre encoratjant a "ser lliures"

El canvi de nom de la plaça de l'U d'Octubre ha generat polèmica a Sant Cugat amb l'oposicó de partits com PSC, ICV-EUiA, PP i Ciutadans. A més, durant la inauguració de la plaça, més d'una cinquantena de persones es van concentrar a Sant Cugat i van escridassar el president de la Generalitat durant la inauguració de la plaça.

Així era la placa:

La placa de l'U d'Octubre no va arribar a ser col·locada

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem