Dimitri Defranc, candidat a l'alcaldia per Proposem, un nou partit animalista

L'actual regidor no adscrit de l'Ajuntament, Dimitri Defranc, liderarà aquesta nova formació que proposa crear una regidoria d'Ecologia i Benestar Animal

Dimitri Defranc es presentarà a les eleccions municipals del 26 de maig com a alcaldable d'una nova formació política animalista: Proposem per a la Minoria, i amb la voluntat de crear una nova regidoria d'Ecologia i Benestar Animal. Proposem és un nou partit "ecologista, animalista i defensora dels drets humans", que s'ha fundat a Sant Cugat i que té per objectiu "posar els éssers humans al centre", segons ha explicat al TOT Sant Cugat el mateix Defranc.

De totes maneres, l'actual regidor no adscrit ha assenyalat que, tot i tenir un fort caire animalista (també pretén modificar la llei de protecció animal o acabar el refugi d'animals), també té propostes en termes d'habitatge o seguretat. Cal destacar que el partit vol abraçar tot el territori de l'Estat, i per això, tot i haver estat fundat a Sant Cugat, també es presentarà a l'Hospitalet de Llobregat i en 2 municipis del País Valencià.

Defranc també ha donat a conèixer els primers nomes que l'acompanyaran en la llista electoral:

2-Jordi Company.
3- Souad karmoun
4-May Domínguez.
5-Rosa Cevallos
6-Elizabhet Mayorga
7-Roberto Reyes
8- José de Rubí.
9-Zoubir Mejdoudi
10- Antonia Madueño

La trajectòria de Dimitri Defranc

Aquesta no serà la primera vegada que Defranc es presenti a unes eleccions, ja que ja ho va fer en les del 2015, com a número 4 de la llista de la coalició CUP-PC, de la qual es va desvincular un any més tard a petició de la comissió d'organització del partit. De totes maneres, Defranc no va deixar l'acte de regidor i va passar a ser regidor no adscrit del consistori, fet que va provocar que la CUP-PC perdés força al Ple Municipal.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem