La Floresta vol rebatejar el Sociosanitari com a U d'Octubre

Unanimitat entre les entitats presents al Consell que han votat la proposta

El Consell de Barri de la Floresta ha aprovat rebatejar l'equipament del Centre Sociosanitari del barri com a U d'Octubre. Així s'ha acordat amb 15 vots a favor, zero en contra i zero abstencions, és a dir, per unanimitat de les entitats, partits polítics, presidència i vicepresidència, presents a la sessió, amb dret a vot al Consell.

Posar el nom d'U d'Octubre a un equipament del barri va ser una proposta sorgida del mateix Consell de Barri, a proposta d'ERC-MES, ara fa dues sessions. Després d'informar les diferents entitats representades al Consell, aquest havia establert la sessió d'aquest 20 de febrer com a data per fer la votació.

Les entitats presents al Consell de Barri, i que hi han votat a favor, han estat l'Associació de Veïns de la Serreta, l'AFA de l'escola La Floresta, El Faig, El Senglar Cultural, El Mussol, l'Olímpyc La Floresta, el Col·lectiu de la Gent Gran, la Coral La Tardor, l'Associació de Propietaris i Veïns de la Floresta, Els Pastorets, i l'Agrupació Teatral de la Floresta. També hi han votat a favor ERC-MES i CUP-PC, presidència i vicepresidència del Consell. La resta d'entitats amb dret a vot (Amics del Teatre Casino la Floresta, l'Associació de Veïns Sol i Aire i Tretzevents), així com els representants de la resta de partits polítics, no han estat presents a la votació.

L'acord adoptat pel Consell de Barri es traslladarà a la Comissió del Nomenclàtor perquè estudiï i avali la proposta.

 
Comentaris

Destaquem