Cs de l'EMD de Valldoreix vol prioritzar la seguretat en el Pressupost 2019

La força política de l'EMD de Valldoreix creu que els pressupostos del 2019 haurien de donar més importància a aspectes de seguretat

El grup de Cs de l'EMD de Valldoreix, amb la vocal Anna Cano al capdavant, va opinar sobre la proposta per al pressupost de l'EMD de l'any 2019. En aquest sentit, per Cs, la prioritat absoluta en aquest pressupost hauria de ser la seguretat, per tal de "millorar la seguretat dels veïns i garantir un bon manteniment i estat de l'espai públic". En aquest sentit, el portaveu de Cs a Sant Cugat, Aldo Ciprian, va assenyalar que hi ha "una deixadesa absoluta del govern actual respecte a aquests problemes".

Amb tot, Anna Cano va plantejar la necessitat d'incloure una partida que tingui en compte incorporar "un nou agent cívic més", a banda d'engegar campanyes per tal "d'emprar les noves tecnologies per millorar el control i la prevenció i realitzar campanyes de sensibilització als veïns".

Un altre dels aspectes importants per a Cs en el pressupost del 2019 és el manteniment de la via pública, amb la qual cosa, Cano va explicar que pel grup és rellevant incloure partides que prioritzin "el manteniment i millora del paviment, les voreres, els claveguerams, la il·luminació i la poda".

Per fer front a tot això, el grup taronja va explicar que es pot retallar en partides que "gens tenen a veure amb el benestar dels veïns" o que "no són urgents en aquest moment". Així, la vocal de Cs va proposar reduir els sous de l'equip de govern actual, "que ascendeixen a 144.000 euros" o posposar el condicionament del camp de futbol i el seu accés. "Els ciutadans de Valldoreix mereixen un govern a l'alçada, i l'actual ja ha demostrat ser incapaç de solucionar res" va concloure Cano.

La proposta del pressupost de l'EMD de Valldoreix pel 2019.

Més info: El govern de Valldoreix presenta un pressupost de 9,5 milions d'euros

 
Comentaris

Destaquem