El portaveu municipal del PSC nega que el partit visqui una crisi interna

Pere Soler assegura que el projecte socialista continuarà endavant, ja que hi ha moltes persones implicades

El portaveu municipal del PSC, Pere Soler, ha negat que l'agrupació socialista estigui travessant cap crisi interna; tot i la dimissió de cinc membres de l'executiva local, inclòs el primer secretari. En un comunicat enviat als mitjans de comunicació, Soler apunta que la dimissió del primer secretari, Michael Cáceres, ha estat una decisió personal seva i que en el partit cap militant li havia demanat que dimitís.

Segons Soler, quan dimiteix el Primer Secretari d’una agrupació, ho fan també de facto tota la comissió executiva del partit, i per tant tots els seus membres queden cessats.

"Els militants, companys i companyes de l’Agrupació que s’han quedat, ho han fet treballant a l'una, fent pinya per l’Agrupació i per la candidatura del PSC de les passades municipals, sense que hi hagi hagut cap veu discordant al llarg de tots aquests mesos", afegeix el portaveu socialista.

Soler, que ha agraït la tasca de Cáceres, explica que ara es formarà una gestora avalada per la Federació, fins que es determini l’elecció dels nous òrgans de direcció de l’Agrupació de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem