El PP demana la dimissió de l'alcaldessa, Mercè Conesa

Els populars consideren que Conesa no està complint la llei penjant l'estelada a la plaça d'Octavià

Álvaro Benejam, president del PP, ha demanat la dimissió de l'alcaldessa, Mercè Conesa, després que l'Ajuntament acatés la sentència que li ordenava treure l'estelada de la plaça de Lluís Millet, però la pengés, el mateix dia, a la plaça d'Octavià.

Tal com apunta Benejam "a l'alcaldessa l'importa tres 'pitos' la sentència, els tribunals de justícia i els instruments que l'estat té per fer complir les lleis".

La formació local senyala que "hi ha una sentència a complir" i que "és una bandera partidista, que no representa a ningú i que trenca amb el principi de neutralitat exigida en qualsevol administració pública". Benejam ha afegit que "les administracions públiques no tenen dret d'expressió, sinó que la tenen les persones i que contravé tota lògica i normalitat que ha de complir una administració pública".

El president provincial del PP i diputat de la Diputació de Barcelona, Alberto Villagrasa, ha afirmat que l'alcaldessa "pren el pèl als jutges, a les sentències i als ciutadans". Villagrasa afegeix que "quan hi ha una sentència, s'ha de complir i que l'alcaldessa permeten que s'implanti l'estelada aquí a Sant Cugat, a part de prendre el pèl als ciutadans, està donant un mal exemple a la ciutadania de què no fa falta complir les normes".

El diputat, a més, ha afirmat que "està embrutant la senyera, que és la bandera que representa a tots els catalans i no l'estelada". A més, diu que "deixi de fer d'alcaldessa de la CUP i que compleixi amb les normes i la llei".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem