El PP estrena etapa fora del consistori apostant per "treballar molt més des del carrer"

El President del Partit Popular a Catalunya, Alejandro Fernández, ha acompanyat Álvaro Benejam per mostrar-li el seu suport

El President del Partit Popular a Sant Cugat del Vallès, Álvaro Benejam, ha parlat del "nou cicle" que s'inicia per a la formació en l'àmbit local després de perdre la representació al consistori en les eleccions del 26 de maig. Ho ha fet aquest dimarts, 4 de juny, explicant que "comencem amb una nova empenta, i el que volem és preparar un projecte per a les pròximes eleccions municipals", mostrant-se convençut que "el nostre projecte és un projecte de futur, un projecte de present també, amb una activitat política responsable, que sempre hem defensat, i que volem que els electors en el futur confien en el Partit Popular, com el Partit Popular es mereix".

En aquest sentit, Benejam ha detallat que la proposta és "treballar molt més des del carrer cap amunt, que no des de l'Ajuntament cap a fora". Per això, ha dit, "tindrem molta més presència amb les entitats i amb la gent de Sant Cugat", confiant en què "la gent sàpiga respondre a aquesta crida que farem a les pròximes eleccions d'aquí a quatre anys".

Pel que fa a una possible renovació del partit, Benejam ha descartat "prendre decisions en calent", destacant que "ja hem tingut una renovació prèvia a aquestes eleccions", fent referència a les incorporacions de "molta gent que s'ha volgut implicar en aquest projecte".

Beneja i Fernández, al centre de la imatge, durant la roda de premsa del PP. FOTO: TOT Sant Cugat

Beneja i Fernández, al centre de la imatge, durant la roda de premsa del PP. FOTO: TOT Sant Cugat

Alejandro Fernández, president del Partit Popular a Catalunya, ha acompanyat Álvaro Benejam a l'hora de fer el balanç dels resultats electorals del 26 de maig a Sant Cugat. Fernández ha ratificat "tota la confiança i suport al PP de Sant Cugat, en la figura d'Álvaro Benejam i de tot el seu equip", tot i els resultats que "no han estat satisfactoris per ningú pràcticament a Catalunya". "Això no significa que el projecte no sigui vàlid", ha reivindicat el president de la formació, remarcant que "s'ha demostrat que això de la política són cicles, i que aquí hi ha gent molt vàlida, que s'estima profundament Sant Cugat".

És per això que Fernández ha apuntat que "ara, el que toca, és ser capaços de treballar des de fora de les institucions", apuntant, com a tasques a fer, "fiscalitzar a través dels moviments cívics, a través també de les xarxes socials, o a través d'altres instruments que no són estrictament institucionals".

Pel que fa a la pèrdua de representació al consistori, Fernández ha apuntat que "s'ha viscut un exemple paradigmàtic de la divisió del centre dreta, i les conseqüències que això té". "És un fet conjuntural, que no té res a veure amb el projecte local, que és un projecte, insisteixo, vàlid", ha sentenciat.

 
Comentaris

Destaquem