El PP reivindica parlar més de Sant Cugat i menys d'ideologia

El president del PP de Catalunya, Alejandro Fernández, ha visitat Sant Cugat del Vallès

El president del Partit Popular de Catalunya, Alejandro Fernández, ha reclamat posar els municipis al centre del debat en la campanya de les eleccions municipals del 26 de maig més que parlar de "temes ideològics" com podria ser la qüestió independentista. En una visita a Sant Cugat del Vallès aquest 12 de maig, Fernández ha destacat que en unes eleccions municipals "s'ha de prioritzar el projecte per la ciutat més que les sigles" i reclama "parlar de Sant Cugat.

"Tenim un projecte nou, per tots, volem un Ajuntament en què tots els ciutadans se sentin representants. El govern actual no governa per tothom i només fa polítiques en favor d'alguns", ha afegit el candidat del PP a l'alcaldia de Sant Cugat, Álvaro Benejam. "Les nostres propostes no són polititzades, sinó per Sant Cugat i per tothom", ha reivindicat l'alcaldable, que espera obtenir i millorar representació al Ple Municipal per tal "d'influir" en les polítiques de la ciutat.

"Ja ens agradaria centrar-nos només en la gestió, la seguretat..."

"El PP és un partit capaç d'arribar a acords amb moltes forces i prioritza el municipi i no determinades qüestions ideològiques", ha insistit Alejandro Fernández, que ha acusat els seus "adversaris" de centrar-se exclussivament en el procés sobiranistes: "Són els nostres adversaris els que es posen al servei de l'Associació de Municipis per la Independència i confonen l'espai públic  i el posen al servei d'una meitat de la població".

"No és el PP els que han fet aquestes coses i ja ens agradaria centrar-nos només en gestió pública, seguretat, serveis... Són els nostres adversaris, per desgràcia, els que moltes vegades ens obliguen a posicionar-nos en temes que no haurien de ser temes en unes eleccions municipals", ha afegit el president del PP català, que ha reivindicat el projecte municipal, que passa per reduir impostos i millorar la seguretat i la convivència, entre altres.

"Ha vulnerat els drets de la resta de forces polítiques"

Finalment, Alejandro Fernández també ha reclamat "concentrar" el vot del centredreta en el Partit Popular davant la irrupció de VOX: "Molta gent pensava que dividir el vot de centre dreta no tindria conseqüències, pel que va passar a Andalusia, però s'ha demostrat que sí que en té. Dividir el vot amb el sistema electoral beneficia l'esquerra i el nacionalisme".

Per la seva banda, Álvaro Benejam no ha volgut parlar de possibles pactes postelectorals i ha criticat que l'alcaldessa i candidata de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, "hagi incomplert la llei electoral" amb la presentació d'una prova pilot d'un robot per patrullar per la ciutat. "Ha vulnerat els drets de la resta de forces polítiques. La campanya electoral no s'està desenvolupant de forma neta".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem