El PP vol que el govern pagui de la "butxaca" els costos per la sentència de l'estelada

La formació insta el govern municipal de Sant Cugat a assumir els costos del procediment judicial

El Partit Popular de Sant Cugat del Vallès s'ha mostrat satisfet amb la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per la qual es declara il·legal exhibir símbols partidistes a l'espai públic del municipi. Per a la formació, la sentència "ve a confirmar el que des del Partit Popular denunciem des de fa anys, la utilització vergonyant, autoritària i partidista per part del Govern Municipal de Sant Cugat de l'espai públic, dividint i confrontant als veïns i negant la pluralitat de la societat santcugatenca".

 

Més info: El Tribunal Superior de Justícia prohibeix l'estelada a la via pública de Sant Cugat

 

Així ho han expressat en un comunicat, on també s'insta el govern encapçalat per Carmela Fortuny a "assumir de la seva butxaca la condemna a l'Ajuntament de Sant Cugat pels costos del procediment judicial per un import de 2.000 euros".

 

De la mateixa manera, el president del partit, Álvaro Benejam, ha instat novament a l'alcaldessa a "retirar la pancarta gegant a favor dels presos independentistes ubicada a la façana de l'Ajuntament i donar de baixa el municipi de l'Associació de Municipis per la Independència" recordant que "ja existeixen diferents sentències judicials que declaren il·legals aquestes adhesions".

 

Més info: L'Ajuntament de Sant Cugat recorrerà la sentència de l'estelada al Suprem



En el mateix comunicat, agraeixen "a l'entitat Societat Civil Catalana, impulsora de la denúncia que ha comportat aquesta sentència, el seu treball pels drets i les llibertats constitucionals a Catalunya".

 
Comentaris

Destaquem