El PP vol sancionar les persones que posin llaços grocs pel carrer

"És una conducta inacceptable", argumenten els populars santcugatencs

El Partit Popular de Sant Cugat vol que l'Ajuntament identifiqui i sancioni les persones que col·loquen llaços i altres elements de color groc a la via pública santcugatenca. Els populars justifiquen la petició per la "crispació" que genera la presència del color groc, que reclama la llibertat dels presos polítics, als carrers.

"És una conducta inacceptable", assegura el Partit Popular de Sant Cugat, que exigeix a l'Ajuntament que prengui les mesures necessàries per identificar i sancionar aquells que "infringeixen la normaitva posant llacets grocs" i "talli d'arrel el cercle viciós de posar i treure llaços per evitar situacions desagradables de confrontació".

El PP responsabilitza a l'alcaldessa de "garantir la seguretat i la convivència pacífica" i recorda la trifulca que va haver el 5 de gener quan una persona va començar a treure llaços grocs del pessebre de la plaça de Barcelona i van haver enfrontaments amb altres persones que li recriminaven.

Els populars també volen que la brigada municipal retiri "immediatament" de la via pública tot el material groc i netegi cartells i pintades. El PP justifica la petició en diferents articles de l'Ordenança Municipal de Sant Cugat relacionades amb la neteja de la via pública i actes incívics que la malmetin.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem