El PSC de Sant Cugat celebra 40 anys per "reivindicar la marca i els valors" del grup

Per celebrar el seu 40è aniversari, la secció local del PSC ha engegat una campanya amb diferents actes i activitats amb l'objectiu de recordar la presència del partit al municipi

La secció local del PSC ha engegat una campanya per celebrar els 40 anys de presència de la força política al municipi, amb el principal objectiu de "reivindicar la marca i els valors" del PSC de Sant Cugat. Per això, es faran diferents activitats, actes i esdeveniments, des d'ara i fins a finals de gener enfocats a aconseguir-ho. En aquest sentit, durant la campanya, la voluntat dels socialistes és explicar la història del partit, difondre la feina que ha fet al municipi durant aquests 40 anys, explicar l'acció de govern amb el PDeCAT durant part d'aquest mandat, explicar la feina a l'oposició, tenir presència en diferents barris, etc.

"Som l'únic partit que ha estat ininterrompudament, i sense canviar de sigles, durant els últims 40 anys al consistori", ha dit Pere Soler en la presentació de la campanya, el dilluns 22 d'octubre. "Volem retre homenatge a tots els companys i companyes que han participat en aquests 40 anys amb el partit", ha afegit. En aquest sentit, Soler ha explicat que durant aquest temps, els socialistes han tingut un total de 2 alcaldes 63 regidors, 16 dels quals dones, 1 president de l'EMD i 10 vocals en la mateixa administració. "És un bagatge prou important que ha de ser explicat", ha sentenciat Pere Soler.

D'altra banda, el coordinador d'aquesta campanya, José Gallardo, ha explicat la part tècnica d'aquesta. En aquest sentit ha assenyalat que s'han penjat diferents cartells, que es faran xerrades i es col·locaran carpes informatives en els diferents barris del municipi per informar sobre la tasca del partit en aquests 40 anys i, com a activitat estrella, es realitzarà una exposició amb imatges, suports digitals, vídeos, etc, sobre els 40 anys del PSC a Sant Cugat. A més, en aquesta exposició s'emetran entrevistes a diferents regidors del PSC que han passat pel municipi al llarg d'aquests anys. A banda d'aquesta exposició se'n faran d'altres, d'un format més petit i itinerants per tots els barris de la ciutat.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem