El PSC local obre el procés d'inscripció per escollir candidat a la Generalitat

L’agrupació obre el període d’inscripció entre els militants i simpatitzants per les Eleccions Autonòmiques i Generals

Els socialistes catalans han iniciat el procés per tal d'escollir el seu candidat per les eleccions autonòmiques del setembre. De fet, el primer secretari, Miquel Iceta, ja ha verbalitzat la seva voluntat de ser el presidenciable. En aquest context, el PSC de Sant Cugat ha encetat el procés d’inscripció entre els afiliats i els santcugatencs que vulguin aspirar a ser candidats de les eleccions Autonòmiques de setembre o a les Generals de novembre.


El primer secretari dels socialistes santcugatencs, Michael Càceres, ha demanat mobilització en aquest procés. La data límit d’inscripció és el 15 de juliol i es pot fer a través del web del partit o a la mateixa seu al Celler Cooperatiu (de dilluns a dijous de les 17 a les 20 hores).


En el procés de les primàries poden votar, a banda dels militants i simpatitzants del partit, qualsevol persona major de 16 anys que presenti el seu DNI o passaport, aboni 1 euro i signi el full d’adhesió que declari estar d’acord amb els postulats defensats pel partit.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem