El PSC proposa "una oficina de policia descentralitzada" en la seguretat a Valldoreix

Els socialistes van realitzar un acte de campanya amb la presidenciable a l'EMD de Valldoreix, Susana Casta, qui va prometre "un govern en benefici de les persones"

El PSC va ser a Valldoreix el diumenge 19 de maig, on va realitzar un acte de campanya amb la presidenciable a l'EMD, Susana Casta, i el seu suplent, Francesc Cardoner, i en el qual es van tractar diferents aspectes prioritaris dels socialistes per a la vila.

Així, en matèria de seguretat, segons Casta cal "tenir una seu de policia descentralitzada, la implementació dels serenos i un augment de la dotació dels agents per Valldoreix".

Per altra banda Francesc Cardoner va voler posar en relleu tot el seu coneixement de Valldoreix i els seus anys com a president i vocal de la Vila. Cardoner va exposar que "necessitem un govern que actuï en benefici de les persones i no en l'interès particular, i no resolgui els problemes de participació, i cal impulsar de nou el consell de la Vila, com a òrgan de participació i decisió".

L'alcaldable per Sant Cugat, Pere Soler, va voler remarcar la importància de la candidatura socialista de Valldoreix manifestant el potencial i la transversalitat de persones de la candidatura valldoreixenca. Per Soler "és molt important que les i els valldoreixencs votin socialista a les tres urnes del 26 de maig, a la presidència per Susanna Casta, a Sant Cugat per Pere Soler i pel Parlament Europeu a Josep Borrell.

Entrevista a Susana Casta.

Més info: Casta: "El que ens diferencia de la resta és que nosaltres només parlem de poble"

 
Comentaris

Destaquem