El PSC reclama aturar les obres de l'amfiteatre als Jardins del Vallès

La secció local del PSC insta a l'Ajuntament, a través d'un comunicat, a aturar el projecte de construcció d'un amfiteatre als Jardins del Vallès, que ha generat polèmica entre els veïns

El PSC reclama a l'Ajuntament que aturi el projecte de construcció de l'amfiteatre al parc dels Jardins del Vallès, un projecte que ha generat molta controvèrsia entre els veïns de la zona. Els socialistes assenyalen en un comunicat que es tracta d'una actuació que no està suficientment madura i consensuada amb els veïns i veïnes de l 'entorn, creiem que l’equip de govern hauria de ser més sensible i atendre les demandes de súplica". De fet, els veïns van adreçar-se al Síndic de Greuges.

Més info: Els veïns de Jardins del Vallès interpel·len al Síndic pel projecte de l'Amfiteatre

A més, el PSC recorda en el comunicat que el partit ja va avisar "que es posava un pedaç en una zona que era sensible a realitzar un pla especial", i assenyalen que "la solució en l’arranjament dels Jardins del Vallès passava per un plantejament de remodelació integral on s’hi ubiqués a part de la zona enjardinada, un aparcament soterrat, habitatge públic, l’ambulatori del barri i una nova escola bressol, així com altres espais i serveis municipals".

 
Comentaris

Destaquem