El PSC titlla de "broma pesada" l'acord d'ERC-MES i PDeCAT per aprovar el pressupost

El portaveu dels socialistes a Sant Cugat, Pere Soler, ha assenyalat que l'acord entre ERC-MES i PDeCAT és una "broma pesada" i que el PSC votarà en contra dels pressupostos

"Una broma pesada", així titlla el PSC l'acord entre ERC-MES i el PDeCAT per a l'aprovació del pressupost municipal del 2019, que es va anunciar el passat 5 de febrer, després que el govern decidís posposar l'aprovació dels mateixos en el ple municipal del mes de desembre per la manca de suports.

Més info: El govern ajorna l'aprovació dels pressupostos per falta de suports

En aquest sentit, Pere Soler, portaveu dels socialistes a Sant Cugat ha assenyalat que està "preocupat" per la possibilitat que aquest acord per aprovar el pressupost del 2019 tingui a veure amb un possible acord electoral després de les eleccions municipals del mes de maig. Soler ha explicat que el vot del seu partit serà negatiu en el ple municipal extraordinari sobre el pressupost, que se celebra el divendres 8 de febrer.

Amb tot, el PSC de Sant Cugat es mostra "sorprès", per la manca de voluntat del Govern de voler parlar sobre el pressupost amb el partit: "Ens sorprèn que no s'hagi comptat amb nosaltres en aquesta negociació. No hem tingut cap mena de contacte, ni tant sols per fer un acostament", ha explicat Pere Soler en roda de premsa el dijous 7 de febrer. A més, ha assenyalat que "el nou pressupost no millora l'anterior, i no és el que necessita Sant Cugat".

Pere Soler també ha volgut remarcar "l'incompliment del govern" en diferents aspectes i propostes que hi havia en els pressupostos municipals dels darrers anys, i ha enfocat la mirada directament a ERC-MES, criticant l'acord al qual ha arribat amb el PDeCAT: "Sembla que ERC-MES no n'hagi après després d'aquests 4 anys", ha afirmat Soler. "Ens han mentit. Vam acordar uns pressupostos pel 2018 i no es van complir. No confiem que aquest any tirin endavant aquestes propostes", ha afegit.

Pel que fa al contingut d'aquest pressupost, el portaveu socialista ha assenyalat que "no responen a l'estructura i les necessitats de serveis de l'Ajuntament", i que "això està creant tensió en el mateix personal de l'Ajuntament". En aquest sentit, ha focalitzat en 4 aspectes en els quals el PSC creu que s'hauria de destinar més diners dels que es preveuen amb el pressupost que han acordat PDeCAT i ERC: habitatge, mobilitat, seguretat i ocupació.

 

 

 

 
Comentaris

Destaquem