El regidor d'ERC-MES Ferran Villaseñor no es tornarà a presentar

Tot i això, Villaseñor dona el seu suport a la candidatura d'esquerra amb la candidata Mireia Ingla

El regidor d'ERC-MES, Ferran Villaseñor, no es presentarà a les eleccions municipals del mes de maig. Després de 12 anys com a regidor de l'Ajuntament de Sant Cugat, Villaseñor, actualment a les files de Moviment d'Esquerres ha explicat en un comunicat els motius. "Fa gairebé 3 mandats que sóc regidor de l'Ajuntament de Sant Cugat i considero que aquesta etapa ja toca a la seva fi. Ser regidor del teu municipi és una responsabilitat, una gran feina però sobretot és un orgull. Haver pogut representar els conjunt dels ciutadans de la ciutat, independentment del que hagin votat, és un fet que m'ha fet créixer política i personalment". A més afegeix que considera que "en 12 anys n'hi ha prou". 

 

"En 12 anys n'hi ha prou"

Suport a Mireia Ingla

 

Tot i la renúncia a formar part de les llistes d'esquerra republicana més i a l'espera que es confirmi que les dues formacions tornen a concórrer juntes a les eleccions municipals, Villaseñor ha destacat el seu suport a la candidatura de Mireia Ingla ( ERC). "El meu compromís amb la candidatura actual d'ERC-MES continua ferm i actiu, crec que ha estat una bona eina de representació i el treball ha estat positiu i personalment gratificant. En aquest sentit estaré a disposició total de la candidatura i de la candidata, Mireia Ingla, per poder ajudar en termes programàtics o qualsevol altra circumstància que considerem, alhora que reitero el meu suport al projecte municipal que es va encetar fa més de 3 anys i mig entre ERC i MES i del qual he format, formo i formaré part"

Mireia Ingla i Ferran Villaseñor FOTO: Artur Ribera

Mireia Ingla i Ferran Villaseñor FOTO: Artur Ribera


 

12 anys de regidor

Amb la decisió presa, Ferran Villaseñor deixarà el Ple santcugatenc després de 12 anys, 12 anys en els quals ha passat per dos grups municipals. Així, Villaseñor va presentar-se per primera vegada a les llistes del PSC l'any 2013, però va ser el 2007 quan va entrar a ser representant municipal com a número dos de la llista que encapçalava Salvador Gausa. El 2011, Villaseñor va ser el cap de llista del PSC i va aconseguir dos representants al consistori pels socialistes. L'any 2015, i ja en ple procés independentista, Villaseñor va deixar el PSC quan ja havia quedat ratificat com alcaldable de la formació pels comicis per discrepàncies amb la direcció del partit sobre la sobirania de Catalunya. Després de deixar de ser alcaldable del PSC va entrar a les files de MES i a formar part de la candidatura de Mireia Ingla per ERC-MES:Més endavant més informació. 

"En aquesta ciutat calen pactes, parlar, discutir i arribar a consensos"

Projectes de ciutat

Ferran Villaseñor ha estat durant aquest mandat el president del Consell de barri del Centre-Est, en aquest sentit, el regidor apunta quins són els projectes capdavanters per aquest barri. "La concreció del Pla de millora del barri del Monestir – Sant Francesc ha patit endarreriments, cal que es concretin aspectes com la millora de l’avda Cerdanyola i carrers del voltant, un pla de comerç o la compra de la casa que hauria d’esdevenir un centre cívic". El polític també explica que el proper mandat serà de consensos. "En aquesta ciutat calen pactes, parlar, discutir i arribar a consensos. Tinc la sensació que el proper mandat serà el dels pactes de ciutat, el dels pactes de govern i el de situar la ciutat i els seus habitants com a objectiu"

 
Comentaris

Destaquem