El regidor del PP, Álvaro Benejam, retira papers grocs enganxats a l'Ajuntament

El regidor del PP de Sant Cugat va retirar uns papers grocs que diferents treballadors de l'Ajuntament havien col·locat en un vidre de l'entrada del consistori després de la girada de la pancarta

Després que l'Ajuntament prengués la decisió "forçada" de girar la pancarta en favor dels presos polítics en rebre el segon requeriment de la Junta Electoral Central que instava al consistori a retirar-la, diferents treballadors municipals van penjar papers de color groc en un vidre de l'entrada de l'edifici consistorial, que podien veure's des de fora. Cal destacar també, que per decisió de l'equip de govern, es van plantar flors de color groc a la plaça de la Vila.

Més info: L'Ajuntament dona la volta a la pancarta dels presos polítics

Més info: Sant Cugat posa flors grogues a l'espera de retirar la pancarta dels presos polítics

En aquest sentit, Benejam es va encarregar personalment de retirar els papers grocs que hi havia penjats. "Les persones no independentistes ens ajustem a les lleis electorals", ha apuntat el popular al TOT Sant Cugat. "Aquests papers no podien estar allà", ha sentenciat. De totes maneres, ha assegurat que el PP no presentarà cap demanda a la Junta Electoral Central: "La Junta Electoral ja va determinar el que va determinar, i és que no pot haver-hi simbologia en els espais públics. A partir d'aquí, no pot ser-hi", ha explicat Benejam. De totes maneres, els papers han estat tornats a col·locar.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem